Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід   Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

Меню сайту

Божа наука

Повчальні історії

НАША КНОПКА

Герб,ПрапорУкраїни





Українська Правда
Українська правда

Терноцвіт

Друзі сайту
Молитва - могутній засіб спасіння! Ukrainian Catholic - Traditionalist Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича



Головна » 2009 » Грудень » 23 » Святий Миколай в церкві
20:56
Святий Миколай в церкві

   Свято Миколая! Це величаве і радісне свято відмічаємо в нашому народі. Про нього добре знають не тільки дорослі а і діти, бо вони з нетерпінням чекають на Святого Миколая, який нагородить кожну дитину подарунком. Звичайно, дітвора дуже хоче побачити Святого Миколая, а особливо тоді коли він кладе подаруночок під подушку.

   А до нашої тимчасової каплички кожного року приходить Святий Миколай із подарунками. Для маленьких парафіян та їхніх батьків – велике свято. Діти старанно готуються до зустрічі із Святим, вивчають молитви, вірші, пісні щоб розказати Святому Миколаю, а дорослі від того одержують велике задоволення.

   Цього року до нашого храму Святий Миколай завітав 18 грудня. До каплички прийшли діти та їхні батьки. Перед початком свята всі присутні помолилися молитву.

   Нарешті для дітей велике свято – до церкви заходить Святий Миколай. Діти розказують Миколаю  вірші, бувальщини, читають молитви, співають пісні, колядують. Миколай дякує дітям, роздає всім подаруночки та обіцяє знову прийти до нашої церкви через рік.

   О.Богдан на пам’ять про святого Миколая роздає дітям образочки.

   Гарне було свято для наших маленьких парафіян та їхніх батьків. Але в нашій каплиці для такого свята зовсім мало місця. Ми маємо надію в Бога що за Його допомогою закінчимо будову нашого храму та разом з дітьми будемо прославляти Бога та наших Святих у новозбудованому храмі.

   В нашій парафії (як у всіх парафіях) є люди які хворіють і не можуть відвідувати храм, а в свій час вони відвідували храм, жертвували на будову. Тому 19 грудня Святий Миколай разом з Ангелами та декількома парафіянами відвідували цих людей. Бажали їм здоров’я, колядували та Святий Миколай вручав подарунки. Ці наші хворі та немічні парафіяни щиро дякували та від радості плакали.

   А ми всі дякуємо Господу Богу за допомогу у проведенні свята, виносимо щиру подяку п. Марії Колдриш, яка підготувала дітей, Дякуємо батькам, які прийшли з діточками на свято, бо виховують своїх дітей у любові до Бога до України.

Переглядів: 1470 | Додав: pavluk | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Матінка Божа

Музика на сайті

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Соцсіті

Погода

Погода в Борщові
Погода в Україні

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz