Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід   Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

Меню сайту

Божа наука

Повчальні історії

НАША КНОПКА

Герб,ПрапорУкраїни





Українська Правда
Українська правда

Терноцвіт

Друзі сайту
Молитва - могутній засіб спасіння! Ukrainian Catholic - Traditionalist Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича



Головна » 2011 » Липень » 10 » Освячення новозбудованого храму в м. Борщів
01:44
Освячення новозбудованого храму в м. Борщів
11 років з великою надією в Бога ми чекали щоб почути в нашому храмі пісню народження церкви... Благословенна будь неопалима купино...
День 7 липня 2011р. став днем величної події для храму та теперішніх і майбутніх парафіян.
12 год. дня. З трепетом в душі чекаємо на нашого проводиря церкви – Апостольського Адміністратора Бучацької Єпархії о. Дмитра Григорака. Надходять дощові хмари, кругом на землю святу падає дощ, а над нашою церквою вони розходяться і сяє сонечко.  Відео посвяти храму  ТУТ.
 

Для нас велика радість бо дзвонять дзвони на дзвіниці, які сповіщають про приїзд Адміністратора нашої Єпархії о. Дмитра Григорака, який перерізає стрічку, цілує та приймає з рук молодих парафіян хліб та сіль і стає повноправним господарем на парафії.
Наш духовний керівник освятив храм. На очах в людей можна було бачити сльози, Це були сльози радості бо напевно кожен хто був причетний до будови храму в думках пригадав будівництво нашої Святині. Перед очима став наш Хрест який було закопано на честь 2000 ліття Різдва Христового та будови Храму, пригадалися перші Молебні біля Хреста. А якою радістю стала наша капличка бо вона була для нас тою церквою цілих 11 років. Пригадалася і сама будова храму - нестача коштів, збір грошей по парафіях. З якою радістю ми тішилися кожній бодай невеликій жертві і як прикро ставало на душі коли від людей чули слова: А Вам нащо того? Скільки вже тих церквів треба? та інше. Але хай Господь Бог нікому зла не пам’ятає.
Будівництво храму було якщо можна так сказати відкинуто як державою так і всіма владними структурами.
З призначення Апостольським Адміністратором Бучацької Єпархії О. Дмитра Григорака ми відчули значну духовну і матеріальну підтримку за що парафіяни нашого храму виносять йому щиру подяку та просять Бога в своїх молитвах за призначення його Єпископом нашої Єпархії бо такий пастер є світлом нашого життя.
В цей святковий для всіх парафіян день до новозбудованого храму прийшло чимало Священників та парафіян Борщова та з навколишніх сіл щоб розділити з нами радість освячення храму та помолитися за себе, своїх дітей, родину та одержати Боже благословення з рук Адміністратора.
Виносимо щиру подяку всім священникам. які були присутні на освяченні храму та всі ті роки підтримували нас добрим словом та втішалися будовою храму, всім людям які жертвували на наш храм кошти.
Особлива подяка нашим парафіянам, які можливо в чомусь собі відказували а жертвували на храм, а свій вільний час віддавали для збору пожертвувань та щоденної молитви в каплиці в різних намірах.
А наша будова на цьому не закінчується. Потрібно ще дуже багато коштів щоб втілити в життя всі ті задуми які будуть для краси храму, прослави Бога та спасіння людських душ.
Нехай нам Бог в цьому допомагає.
Переглядів: 3149 | Додав: pavluk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
2 Петро  
0
Нехай Всевишній благословить Храм та парафіян його і наділяє всіх своїми щедрими ласками.

1 Гість  
1
При розливі вина на Престолі вилилося СЕРЦЕ.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Матінка Божа

Музика на сайті

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Соцсіті

Погода

Погода в Борщові
Погода в Україні

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz