Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід   Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

Меню сайту

Божа наука

Повчальні історії

НАША КНОПКА

Герб,ПрапорУкраїни





Українська Правда
Українська правда

Терноцвіт

Друзі сайту
Молитва - могутній засіб спасіння! Ukrainian Catholic - Traditionalist Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича



Головна » 2012 » Травень » 22 » Мощі Св. Шарбеля у Борщові в церкві Різдва Св. Івана Хрестителя.
14:16
Мощі Св. Шарбеля у Борщові в церкві Різдва Св. Івана Хрестителя.


Святий Шарбель. Про цього Святого із Лівану приходилося чути дуже багато. Його вважають одним із найбільших святих. За його посередництвом відбулося чимало зцілень та чудес, які відбуваються і в наші дні. Таке зцілення і ми відчули, коли чоловік захворів, лікарі не допомагали та спільною молитвою до Святого Шарбеля чоловік оздоровився. В світі відомо понад 20 тисяч чудесних зцілень за допомогою Святого. Але скільки таких зцілень не зареєстровано.
Відомо. що зцілювати від різних недуг можуть навіть зображення чудотворця, про що ми і переконалися на власному досвіді. Образки Святого Шарбеля можна прикладати до болючих місць та з великою вірою просити у нього допомоги.
Мощі святого Шарбеля до нашого храму привіз судовий вікарій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Роман Дутчак. Наші парафіяни з великою радістю та надією зустрічають мощі Святого.
На зустріч мощам вийшли парафіяни на чолі з адміністратором нашого храму о. Володимиром. Вірні з вірою та надією, з сльозами на очах зустрічають мощі. о.Роман відслужив молебень та розказав присутнім про життя та чуда Ліванського Святого. Після чого люди мали можливість приступити до мощів Святого та одержати благословення святим миром із гробу Св. Шарбеля.
Мощі Святого у нашому храмі перебували три дні і вірні мали можливість поклонитися мощам та випрошувати для себе у Бога та Св. Шарбеля всякі ласки. Щодня наш священник о. Володимир Кремза служив Святу Літургію а вірні отримували благословення святим миром із гробу Святого Шарбеля. Також люди мали можливість придбати образки Святого і миро.
Кожного дня до храму приходило все більше і більше людей. Ішли молодь і діти, старенькі немічні люди. Молоді батьки, несучи на руках своїх дітей, благословили їх мощами Святого.
Тішить і те що до мощів приходили вірні не лише нашої парафії. Приходили люди і навколишніх парафій, незалежно від того до якої конфесії вони належать.
Парафіяни храму дякують о. Володимиру та о. Роману за те, що за їхнім сприянням в нашому храмі перебували мощі великого чудотворця і цілителя Святого Шарбеля.
Переглядів: 1349 | Додав: pavluk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Матінка Божа

Музика на сайті

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Соцсіті

Погода

Погода в Борщові
Погода в Україні

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz