Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід   Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

Меню сайту

Божа наука

Повчальні історії

НАША КНОПКА

Герб,ПрапорУкраїни





Українська Правда
Українська правда

Терноцвіт

Друзі сайту
Молитва - могутній засіб спасіння! Ukrainian Catholic - Traditionalist Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича



Головна » 2018 » Жовтень » 29 » Міжпарафіяльний тенісний турнір. м Борщів УГКЦ Різдва Св. Ів Хрестителя 2018р
08:04
Міжпарафіяльний тенісний турнір. м Борщів УГКЦ Різдва Св. Ів Хрестителя 2018р

27 жовтня 2018 р.Б у м. Борщів, при парафії Різдва Св. Івана Хрестителя, провели відкриті спортивні змагання з настільного тенісу “Тренуємо тіло в християнському дусі” за Кубок деканату.

Спортивні змагання розпочалися із молебня до Христа Чоловіколюбця та благословенням отця-декана Михайла Грицківа. Він зокрема наголосив що церква то є любов і діти повинні розвиватися всебічно. В здоровому тілі здоровий дух. Господь Бог дав кожній людині таланти, які потрібно примножувати. І діти, які будуть грати настільний теніс- це також талант і цей талант потрібно використовувати для Божої слави і спасіння душі. І що ми в житті робимо добре, то все на Славу Божу. А в цій грі основне не перемога, а взяти активну участь та отримати насолоду. Турнір продовжився у приміщенні ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 м. Борщева, де юних спортсменів з парафій Борщівського району були розділені на чотири категорії: хлопці 1-6 класи, хлопці 7-11 класи, дівчата 5-11 класи та присутні священики, теж продемонстрували свої вміння володіти тенісними ракетками.
Переможцями турніру стала команда, яка отримала найбільшу кількість медалей, цього року це молоді люди із смт. Мельниця-Подільська. Кожен учасник отримав пам’ятні медалі за участь у тенісному турнірі, а також мав можливість відчути гостинність парафіян церкви Різдва Св. Івана Хрестителя, які приготували обід. Даний турнір був спрямований не тільки для фізичного розвитку підростаючого покоління, але зібрати юнаків та юначок навколо молитви.
Учасники змагань висловили особливу подяку о. Володимиру Кремзі та парафіянам церкви Різдва Св. Івана Хрестителя за організацію та смачний обід, а також директору школи Оксані Жолобанюк та вчителю-тренеру (судді змагань) Арсену Остапіву, за можливість проведення змагань у стінах освітнього закладу. Також подяка міському голові Івану Кобелянському за спонсорську допомогу та сприяння церковним спортивним ініціативам.

Переглядів: 801 | Додав: pavlukivan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Матінка Божа

Музика на сайті

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Соцсіті

Погода

Погода в Борщові
Погода в Україні

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz