Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід   Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

Меню сайту

Божа наука

Повчальні історії

НАША КНОПКА

Герб,ПрапорУкраїни





Українська Правда
Українська правда

Терноцвіт

Друзі сайту
Молитва - могутній засіб спасіння! Ukrainian Catholic - Traditionalist Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича



Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Фатімська Богородиця в Храмі. м. Борщів
21:10
Фатімська Богородиця в Храмі. м. Борщів


!3 жовтня 2012р напередодні Свята Святої Покрови до нашої церкви завітала Мати Божа Фатімська, яка перебувала у римо-католицькій церкві. Процасійно виходимо із храму на зустріч Пресвятій Богородиці.
Разом із греко-католицькими та римо-католицькими священниками фігурку заносимо до храму. Священники служили Святу Літургію, яку очолив о.Ярослав із храму Св. Апостолів Петра і Павла.
Після Святої Літургії священники і всі вірні молилися вервицю до Богородиці, перший десяток якої молилися в храмі. Відтак молоді парафіяни взявши Пресвяту Богородицю вийшли з церкви із молитвою вервиці та розважаннями обійшли кругом храму. Після молитви на вервиці всі на колінах молилися «Під Твою милість...», а о Володимир виголосив змістовну проповідь.
Другого дня на Покров Пресвятої Богородиці в храмі молилися Молебень до Богородиці а після діти прославляли Богородицю віршами та піснями. Фігура Фатімської Богородиці у нашому храмі перебуватиме цілий місяць. В цей час будемо приходити до нашої неньки на Молебні і молитися випрошуючи у неї всякі ласки.
Напередодні виборів попросимо у Фатімської Матері Божої захисту і допомоги у цей складний для України час.
              Молитва до Матері Божої на честь Її об'явлення у Фатімі
0, Пресвята Діво Маріє! Оце ми, Твої діти, в нашій скорботі до Тебе прибігаємо. Сповни на нас свої Фатімськї обітниці.
Ти сказала у своєму посланні до світу, що Ісус хоче рятувати світ через Твоє Непорочне Серце, й Ти зажадала нашого співдіяння, щоб ми своєю любов'ю, покаянням, своїми добрими вчинками, терпінням і молитвами допомогли Тобі рятувати світ. І Ти обіцяла, що світ буде врятовано!
О, Мати найдорожча! Сповни на нас свої Фатімські обітниці. Дивись скільки молитов, скільки жертв та зітхань лине із землі до Тебе. Поглянь, як страшно гріх спустошив світ! Він, мов широке море, розлився по землі. Жахливі війни, безвір'я, забобони, і ворожбитство, чари, магія, гіпнози, спіритизм, страшна ненависть, злочини дітовбивства, зруйновані родини, діточки без Божої любові! Матінко Божа! Рятуй світ від гріха, вчини, щоб Царство Боже наблизилось до нас, щоб невіруючі навернулись, а грішники каялися, щоб швидко сповнилися Христові слова: "Буде один пастир і одне стадо". Щоб усі християни з'єдналися в одній святій соборній апостольській Церкві. Заопікуйся нами і нашою Церквою й прослав славою всіх її святих, а між ними й митрополита Андрея Шептицького та всіх тих єпископів і священиків, які віддали життя в тюрмах і на засланнях за святу католицьку віру.
Прийми, о найдорожча Мати, покірні наші молитви і вчини так, щоб ми колись щасливо з Тобою могли повторювати біля Твого трону, який підноситься біля Твоїх престолів: Ти — хвала! Ти - радість! Ти - слава нашої Церкви й нашого українського народу!
Амінь





 


Переглядів: 1496 | Додав: pavluk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Ольга  
0
Молодці діти. Все дуже гарно.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Матінка Божа

Музика на сайті

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Соцсіті

Погода

Погода в Борщові
Погода в Україні

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz