Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід   Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

Меню сайту

Божа наука

Повчальні історії

НАША КНОПКА

Герб,ПрапорУкраїни





Українська Правда
Українська правда

Терноцвіт

Друзі сайту
Молитва - могутній засіб спасіння! Ukrainian Catholic - Traditionalist Пам’ятай про Крути Молодь пам’ятає Шухевича



Головна » 2009 » Червень » 4 » Звернення М. Божої до цілого світу, до всіх народів і націй, з 1945р.-1959р.
10:59
Звернення М. Божої до цілого світу, до всіх народів і націй, з 1945р.-1959р.

 Господи Ісусе Христе! Сину Отця Предвічного! Зішли тепер Св. Духа на Землю. Вчини, щоб Св. Дух замешкав у серцях всіх народів і охоронив їх від упадку, загибелі, нещастя, біди та війни. Вчини, щоб Матір Усіх Народів, яка колись була Марією, була нашою Заступницею.  Амінь.

                                                  

                                                                             ( 27-ме послання М.Божої )

                                                                                           в Амстердамі з 1945р. по 1959р.

                                                                                           (Голландія)

                                            

                                                                 НАМІРЕННЯ:    За відродження і врятування  

                                                                 Св. Церкви Христової і цілого світу і зіслання

                                                                 Св. Духа через Непорочне Серце Марії     

                                                               

 

  25-го березня 1945р. Пречиста Діва Марія появилася 1-й раз в Амстердамі і переказала ясновидячій Іді Пеедерман 60 післань до світу. Мати Божа появилась по всіх країнах світу і говорила до вибраних душ. В Амстердамі М. Божа сказала Іді, що Вона прийшла захистити всіх людей з цілого світу від упадку в вірі, від загибелі, нещастя, біди та війни. М. Божа сказала: «Я наполягаю, щоб Рим і всі народи допомогли мені в боротьбі за діло Мого Сина, щоб врятувати світ і Христову церкву, а також і все людство, всі народи». У 32-му післанні М. Божа сказала, що Вона є Свіввідкупителькою світу, і бажає, щоб ця Нова Догма була проголошена Папою Римським 31 травня, час не вказала. М. Божа Іді подиктувала молитву і просила намалювати такий образ який вона бачить. І щоб цей образ і молитва були розповсюджені у всіх народах світу, і дала обітницю, що світ зміниться. М.Божа просила, щоб цей образ і ця молитва дана світові, щоб якнайшвидше було розповсюджено по цілому світі і переказано до кожної людини, від міста до міста, юо це є Божий задум «Діла Відкуплення». М. Божа говорила: «Завжди коли Ісус хоче відновити Свою Церкву, Він вибирає Собі Сам вибрані жертовні душі». М. Божа просить: «Станьте ви всі тими вибраними душами, відмовляючи цю молитву яку я вам поручила відмовляти перед моїм образом і називати її: Матір’ю Усіх Народів.  Я хочу відновити світ, якому грозить покарання, катастрофа цього світу, без вас Я не врятую вас». Мати Божа через вибрані душі дає способи для рятування світу. Але людство через свої гріхи є засліплене, а розуми їхні затьмарені, і не чують голосу М.Божої. М.Божа по цілому світу плаче кровавими слізьми, бо хоче щоб кожне серце людське Ії почуло, як Вона просить допомогти Їй рятувати світ. М.Божа сказала: «Всім, хто буду молитися оцю молитву, яку Я вам дала, Я обіцяю прощення і спасення їм і їх дітям.

Повторяю: обіцяю хоронити кожного в їх духовній і тілесній потребі. Я Мати Усіх Народів, прошу вас найбільше, як до тепер ще ніколи так не просила. Не чекайте, не зволікайте, бо буде пізно!». М.Божа просить, щоб усі народи, і всі вірні у своїх кругах збиралися всі разом перед Її образом і перед Розп’ятим Христом, як у Вечірнику молилися апостоли перед зісланням св. Духа, і мовили оцю подиктовану молитву, тільки без жодних змін, особливо просить так всім спільно молитися 31 травня, кожного року, в цей же день.

     31 травня то є день Переможної Цариці Світу, Матері Усіх Народів і Свівідкупительки світу. В цей день робіть Вечеринки у своїх кругах, у своїх спільнотах, у своїх церквах, перед моїм образом.

     Моє бажання є, щоб Святіший Отець Папа Римський проголосив догму про Марію, як

Співвідкупительку, Заступницю і Посередницю. №! травня 1953р. в 50-му посланні, Марія знову закликає теологів до опрацювання і приготування Догмату, Марія просить щоб Її Коронація з офіційним титулом «Співвідкупителька» відбулася особливо 31 травня, але рік не вказала. Вона також дозволила Іді бачити в Об’явленні славу Своєї Коронації Папою. В той же день буде укоронування Матері Ісуса, як: «Матір Усіх Народів»

     31 травня 1955р. Марія сказала, що сатана ще лютує у світі, але Вона приходить до нас з тією метою, щоби його подолати і знищити, а також об’явила  прихід Святого Духа через відмовлення цієї поданої нам молитви. М.Божа сказала: «Через цю маленьку молитву, світ уникне занепаду у вірі, уникнення катастроф, загибелі, нещастя, біди та війни. Ви уявляєте собі, яку велику силу і значення має ця молитва в Бога. Просіть своїх батьків, вчіть своїх дітей цієї молитви подиктованої Небом. Багато є відповідальними за цю Акцію. Це не слід легковажити і зволікати! Це треба чинити з великим успіхом, бо світ зближається до катастрофи».

                                                   Молитва.

 

   Господи Ісусе Христе, разом із Своїм Отцем і Святим Духом, обдаруй замучене людство 7-ма дарами Св. Духа, щоби на світі запанувало Твоє вічне Царство правди і життя, святості та ласки, справедливості, любові та Божого миру.

Переглядів: 5122 | Додав: pavluk | Рейтинг: 4.1/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Матінка Божа

Музика на сайті

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Соцсіті

Погода

Погода в Борщові
Погода в Україні

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz