Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід Будуймо Божий храм разом. - Форум  Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: pavluk, Admin  
Форум » УГКЦ Різдва Святого Івана Хрестителя » Будуємо разом » Будуймо Божий храм разом. (Проблеми будівництва храму.)
Будуймо Божий храм разом.
terbotuДата: П`ятниця, 20.03.2009, 14:07 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Побудувати храм – велика Божа ласка. Не кожному поколінню дано право будувати його. В нашій державі зараз будується багато Господніх храмів, але дехто із людей не розуміючи говорить, що Їх вже досить будувати. А ви задумайтеся над тим, чи всі ми щонедільно відвідуємо храми. Якби віруючі християни ( особливо молодь) всі ходили на молитви у Божі храми, то їх ще і мало. А там, де люди об’єдналися у молитві для прослави Бога, то звичайно він будується. Одним парафіянам громади, без допомоги інших віруючих християн, збудувати храм дуже важко, а особливо в державі де немає стабільності. Будівництво нашого храму вже наближається до закінчення, але зараз як ніколи нам важко. Ми всі знаємо, що в Україні фінансова та економічна скрута, та ми вважаємо, що можуть знайтися люди, які можуть зробити бодай невелику жертву: це ті хто займається бізнесом, люди, які виїхали на заробітки за кордон та наші українці, які здавен живуть за межами України та ще пам’ятають про свою батьківщину.
Розуміємо, що грошей не хватає і тим, хто в якісь мірі їх і має. Але треба пам’ятати Божі закони. Ми народжуємося і нас хрестять у храмі, тут ми присягаємо на вірність у подружньому житті, тут випрошуємо Божих ласк для себе. А коли помираємо, то остання дорога – до храму. А от як побудувати спільний наш дім та як його пізнішу утримати, мало хто з нас задумується.
Буває так, що деякі люди, які їдуть на заробітки за кордон, приходять в церкву, просять про молитву за щасливу дорогу та працю, обіцяють, що як їм допоможе Бог, то кожного місяця будуть на храм вносити свою частку. А коли їм там, за кордоном стає легше, то вони забувають про обіцянку для Бога, забувають, що нічого так просто не проходить. А підприємці, бізнесмени – їм ніколи не хватає.
Зараз в Україні так повелося, що жертвують на храми ті люди, які одержують мізерну українську зарплатню та пенсіонери. Вони відривають від себе ті мізерні копійки, розуміючи, що храм Божий потрібний всім нам, бо як сказав Господь, що де двоє, троє в моє імя, там і я між вами. І як написано в старому завіті, що кожна людина повинна жертвувати свою десятину, тоді вона та її праця буду благословенна Богом.
Пам’ятаймо завжди про Бога та задумуймося над собою.
Будуймо Божий храм разом.


Повідомлення відредагував terbotu - П`ятниця, 20.03.2009, 20:52
 
pavlukДата: Вівторок, 31.03.2015, 22:31 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
ОСВЯЧЕННЯ ХРАМУ ТУТ: Відео ТУТ:
 
Форум » УГКЦ Різдва Святого Івана Хрестителя » Будуємо разом » Будуймо Божий храм разом. (Проблеми будівництва храму.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz