Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід Будова храму. - Форум  Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: pavluk, Admin  
Форум » УГКЦ Різдва Святого Івана Хрестителя » Будуємо разом » Будова храму. (Як будуємо наш храм.)
Будова храму.
pavlukДата: П`ятниця, 05.06.2009, 14:45 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
З настанням весняного тепла розпочалися будівельні роботи на нашому храмі. За цей період вже закінчено повністю штукатурні роботи в середині храму. Виготовлено дві сходові клітки, які пізніше будуть встановлені в церкві, для виходу в кімнати, одна з яких знаходяться над Паламарнею, а друга – над Захристією.
Нещодавно розпочали виконувати роботи в середині церкви – це шпаклювання стін Храму для пізнішого виконання малярних робіт.
Здається нам, що є чому радіти, бо будівництво нашої церкви майже на закінченні. І як кожній громаді, яка будувала свій храм, або і тим що ще в стані будови, дуже хочеться якнайшвидше закінчити його будову. Але на даний час нам не було ніколи ще так дуже важко. Все це пов’язано з нашою так званою «економічною кризою» в державі. На всі будівельні матеріали в декілька раз виросли ціни, та зросла відповідно і оплата праці людям, які виконують будівельні роботи.
На будову храму наші парафіяни жертвують свої жертви, але їх дуже мало. Люди відривають від своїх сімей ті мізерні кошти, бо дуже хочемо прославляти Бога не у тимчасовій каплиці, а у освяченому храмі. І дуже стає болісно і одночасно радісно на душі, коли наші маленькі парафіянки приходять на будову і мріють коли будуть співати у церковному хорі, а роки проходять, вони виростають у своїх мріях. А от сьогодні дівчинка-пятикласниця мені говорить, що прийшла добре подивитися і вивчити храм з середини, бо вона думає зробити ескізи як має бути помальований наш храм. Звичайно то є дуже приємно для нас, дорослих.
І як у попередні роки будови, у нас немає ніяких спонсорів, які б внесли свої жертви на будову храму. Неодноразово ми зверталися до різних людей, які в силі допомогти, до підприємців, але як кажуть: «а віз і нині там». Ну що ж, видно кожен храм, як і людина має свою долю. Можливо будований виключно на пожертви парафіян наш храм буде вистражданий людьми, випрошений у Бога молитвами, які творяться кожен день у каплиці в різних намірах, а особливо за Божу поміч у його будові. Як кажуть на все воля Божа.
Але незважаючи на те, ми все ж таки просимо людей, хто має таку можливість допомогти у будові храму. Адже потрібно ще зробити малярні роботи, виготовити двері в кількості – 9 штук., провести опалення храму та встановити підлогу. Звичайно, за внесені жертви Бог дає людям свої ласки, бо кожного дня молимося за всіх жертводавців.
 
pavlukДата: Вівторок, 31.03.2015, 22:44 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Освячення храму тут: Відео тут:
 
Форум » УГКЦ Різдва Святого Івана Хрестителя » Будуємо разом » Будова храму. (Як будуємо наш храм.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz