Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід Молитва на вервиці за нашу Батьківщину- Україну - Форум  Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin, pavluk  
Форум » Духовність » Духовність » Молитва на вервиці за нашу Батьківщину- Україну (Молитва на вервиці за нашу Батьківщину- Україну)
Молитва на вервиці за нашу Батьківщину- Україну
pavlukДата: Четвер, 04.12.2014, 21:46 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
На хрестику: Царю небесний…На першому зернятку: Вірую в єдиного Бога…На другому зернятку: Слава Богові, що з превеликої любові до людей створив вселену, планету Земля і нашу Україну. Богородице Діво...На третьому зернятку: Слава Синові Божому, що відкупив людський рід. Богородице Діво...На четвертому зернятку: Слава Святому Духові, що просвічує і освячує кожну людину. Богородице Діво...На першому великому зернятку: Слава Отцю, Сину і Святому Духові, нині і повсякчас і на віки вічні.
Милосердний Господи, дякуємо за прекрасний край – Україну, благослови і
збережи наш народ.
На малих десяти зернятках: Боже помилуй і спаси Україну.На кінець вервиці Молитва до Пресвятої Богородиці: Під твою милість прибігаємо…Пресвятая Богородице спаси нас.  Благословляю +Степан (Меньок) Eкзарх Донецько-Харківський 06.09.2013р.Б.
 
Форум » Духовність » Духовність » Молитва на вервиці за нашу Батьківщину- Україну (Молитва на вервиці за нашу Батьківщину- Україну)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz