Головна Мій профільРеєстрація Вихід Вхід Молитва на останні часи. - Форум  Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість  

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Admin, pavluk  
Форум » Духовність » Духовність » Молитва на останні часи. (Молитва на останні часи.)
Молитва на останні часи.
pavlukДата: Середа, 03.06.2009, 15:47 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Рожо Містична! Непорочно зачата Діво Маріє, Царице і Володарю Неба і Землі. Я посвячую Тобі Свій розум, серце, душу і тіло, і всі сили тіла і душі. Покрий нас своїм омофором і Святою мантією нас обгорни. Заховай нас в Своє материнське Серце і Аврою своєю окружи. Постав нам сторожа св. Архангела Михаїла з вогненним мечем у руці, із усім небесним військом з дев’яти ангельських хорів, щоб хоронили нас від магії, зомбі і гіпнозу, від сатаністів, наркоманів та рикитерів. Від всякого роду насильства і грабежів, та всяких впливів сатани. Узлагідни нам Божу кару і скороти страшні часи, які зближаються до нас як чорні хмари. Згадай Маріє Непорочна, що ми є діти Твої. Ми прирікаємо, що будем боронити Твоєї честі на землі, від тих, хто атакує Тебе, хто усуває з Церков, хто зневажає Тебе.
Дякую Тобі, за хоробрість, яку постійно Ти даєш мені. Дякую Тобі, що турбуєшся нами постійно, своїми негідними дітьми. Тож заховай нас в найбезпечніше місце, в Твоє Непорочне Серце і Церкву Христову нам збережи, Святійшого Отця спомагай і допоможи йому сама той важкий хрест нести аж до кінця.
Ми цілковито віддаємося в руки Твої. Веди нас сама по цій незнаній нам дорозі, по якій подорожуємо на цій землі. А світлом своїм з Фонтанегів просвіти нам цю дорогу і приготуй нас на останні страшні часи. Дозволь нам чистим серцем побачити прославленого Ісуса, Сина Твого. Не дай мені ні на хвилиночку Тебе забути, якщо забуду, то швидко пригадай Себе мені. Без Тебе нічого не зможу, бо в Тобі вся сила, надія і кріпость моя. Непорочно Зачата Діво Маріє, згадай що я Твоя, то я жертвую Тобі свій розум, очі, вуха, уста, серце, тіло і всю мою особу, тож хорони мене і борони мене, як річ і власність свою.
Амінь.
За всі ці благання, в честь Матері Божої
Непорочно Зачатої, в честь її Могучності,
Мудрості і Доброти.
3 р.- Богородице Діво...

1. Посереднице наша перед Богом, жива кринице розмиваюча потоки ласк.
- О Маріє, молися за нами!
2. Заступнице вірних, джерело вічного миру.
- О Маріє, молися за нами!
3. Оздоровлення хворих, успішне лікарство зболілої душі.
- О Маріє, молися за нами!
4. Прибіжище грішників, світло ласки спасення.
- О Маріє, молися за нами!
5.Потіхо засумованих, осолодо в прикростях життя.
- О Маріє, молися за нами!

 
Форум » Духовність » Духовність » Молитва на останні часи. (Молитва на останні часи.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz